El diari independent de Sant Andreu de Palomar

1festa-major-brazos-concierto-editada-david-garcia-mateu

La Festa Major Reivindicativa torna a canviar d’ubicació

Societat

Tal com ha comunicat aquest vespre de dijous l’organització de la Festa Major Reivindicativa de Sant Andreu (FMR) en un dur text contra la gestió del Govern del Districte, finalment els concerts alternatius se celebraran a l’interior del recinte fabril. Per tant, no es duran a terme al Parc de la Maquinista (Bon Pastor), tal com estava previst en un principi.

 

Segons l’organització de les activitats culturals, la possibilitat de traslladar-se a l’interior de la Fabra i Coats va ser la primera opció que van oferir als responsables del Districte. Si més no, el Govern va al·legar obres en el recinte per no donar cabuda als concerts nocturns, tal com confirmaven fonts municipals a L’Exprés de Sant Andreu. Dies després, però, el Districte s’ha retractat de la seva posició i ha decidit encabir els esdeveniments musicals a l’interior de la fàbrica.

(continuarà ampliació)

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt