El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Fede Sardà / ARC - Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya

L’andreuenc Fede Sardà, premiat per una trajectòria de Peter Pan

Andreuencs

Fins a 20.000 concerts acumula a l’esquena. Si més no, Fede Sardà continua sent com un nen. Un Peter Pan quan cau davant d’una taula de mescles. De fet, serà amo i senyor de la nit del dimarts 5 de desembre, quan tot l’Envelat de Festa Major balli al ritme de la seva música. A la sala Luz de Gas ja ho fa des de fa anys (i a bodes com la de l’exjugador del Barça, Xavi Hernández, també).

 

Si més no, aquest dijous passarà a ser una data dolça per qui va ser veí de Sant Andreu de Palomar. Minuts abans de punxar a l’Envelat, rebrà el Premi ARC de la Indústria Musical del Directe per la seva trajectòria professional. Un reconeixement en forma de guardó que se li entregarà just abans de començar a punxar a Sant Andreu. En aquest cas, l’escenari serà el Mercat de les Flors des d’on els seus companys de professió li facin entrega del premi.

Tal com destaquen els responsables dels Premis ARC, Sardà es tracta d’un “brillant gestor i programador, estimat per tot el sector i fins i tot per la premsa i la seva família televisiva” [és germà dels també de l’actor i tertulià Xavi Sardà i l’actriu i artista Rosa Maria Sardà]. De fet, la seva carrera es compta per èxits. Entre els quals, un de mític: fa 32 anys va ser el responsable del concert organitzat per la revista Rockdelux a la platja de Gavà amb Loquillo, El Último de la Fila i La Fura dels Baus, entre altres conjunts musicals.

Si més no, el caràcter de Sardà destaca sobretot per com ha dirigit sala Luz de Gas i altres mítiques discoteques com Sala Berlín, Tropical, Up & Down, la Tierra o l’Otto Zutz, discoteca amb la qual va arribar al més alt del panorama musical. Un món on no només és referència mundial. Tal com va relatar en una entrevista amb L’Exprés de Sant Andreu, l’andreuenc té altres facetes amagades com ara posseir un títol de campió d’Espanya de ping-pong, col·laborar actiu amb diverses ONGs com la del Pare Manel o ser un informàtic empedreït. Tal com va confessar en el seu moment, de ben segur que morirà treballant (però feliç).

Fotografia | Fede Sardà / ARC – Associació de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Andreuencs

Vés a dalt