El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La macro-àrea d’esbarjo per a gossos se’n va a Baró de Viver

Societat

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat aquesta setmana que la macro-àrea d’esbarjo per a gossos s’instal·larà a Baró de Viver. D’aquesta manera, l’aïllat barri del Districte serà el que finalment es quedarà amb el parc caní de Sant Andreu, ja que el consistori només té previst construir una en cada un dels 10 Districtes de Barcelona.

 

L’obra compta amb una partida econòmica de més de 350.000 euros i està previst que s’obri al públic a principis de l’any vinent. En total, l’àrea d’esbarjo per a gossos comptarà amb 700 metres quadrats a dos nivells amb l’objectiu “d’oferir [als gossos] zones on puguin córrer, jugar i fer les seves necessitats sense generar molèsties”, segons ha explicat el consistori en un comunicat.

L’àrea estarà situada a la cantonada del carrer Ferran Junoy amb Ciutat d’Asunción i Potosí. En aquest sentit, el parc estarà envoltat per una tanca perimetral i tindrà els accessos situats a la cantonada de Ferran Junoy amb Tucuman i a Ferran Junoy amb un nou carrer que es crearà. Un cop dins, els seus usuaris podran trobar bancs, fonts per a gossos, papereres, aparells d’escalada per a gossos, catwalks i un tub, entre altres jocs d’agilitat perquè els propietaris puguin practicar diversos esports amb els seus gossos.

Plànol de la futura àrea per a gossos / AJUNTAMENT DE BCN
Plànol de la futura àrea per a gossos / AJUNTAMENT DE BCN

Si més no, cal recordar que dels 10 pipi-cans que hi ha actualment al Districte, només tres estan a Sant Andreu de Palomar: el situat darrere de la Parròquia de Sant Andreu (carrer del Cinca – carrer del Pont), a la plaça de l’Abad Escarré (a tocar de la Rambla de l’Onze de Setembre) i a la plaça de les Palmeres. La suma de totes tres superfície no arriba ni als 100 metres quadrats. Segons les darreres dades de l’Ajuntament, a Barcelona hi ha un gos per cada 10 veïns.

Fotografia | Elsamuko- Flickr

Tags:

2 Comentaris

  1. si la “MACRO AREA D’ESBARTJO” es com la de la avda. Meridiana que al segón dia ja las portes no tancaban, per mi no caldria fer-la. Una verdadera pena gastarse els euros amb aquestas merdas.
    I di que derrera l’esglesia hi ha un pipi-can , es una verdadera vergonya

  2. Es una vergüenza esto de las areas de perros, en otros paises se les ayuda y tienen parques para ellos, pero eso no da buena imagen a sant andreu verdad??? Ni dinero, dicho keda, una vergüenza.
    En baro, ya veremos cuanto dura… Limpio alli las calles desde hace 8 años…

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt