El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un home agredeix a un grup de dones que passejaven els gossos

Societat

Masclisme a 48 hores del 8-M. Aquest divendres a les 21 hores del vespre un home ha increpat i agredit verbalment a un grup de quatre dones que es trobaven reunides al parc del carrer de Lanzarote, i més tard ha agredit a dos joves, suposadament menors d’edat, que s’han apropat a socórrer les joves. Tal com ha pogut constatar aquest mitjà de comunicació, l’home s’ha dirigit a les propietàries per recriminar-los els lladrucs dels animals, al que elles li han contestat que no estaven generant cap molèstia.

 

Vist que l’home no se’n sortia amb la seva per fer-les marxar de la zona verda, ha començat a increpar-les i fins i tot s’ha arribat a encarar amb una d’elles, cridant-li a la cara “gilipollas”, tot i que la resta no feien més que pregar-li que marxés. Com es pot observar al vídeo, la dona, impassible, ha sabut superar les amenaces. Posteriorment, una segona dona ha començat a trucar a la Guàrdia Urbana i una tercera l’ha estat gravant per denunciar-lo, al que ell li ha intentat treure de les mans sense èxit.

Precisament en aquell moment, dos nois que estaven al parc s’han acostat per separar l’agressor de les seves víctimes, però això no ha fet canviar-li d’actitud. Tot al contrari, l’home s’ha encarat a un dels joves i s’ha acabat llençant sobre d’ell. L’altre només l’ha pogut treure de sobre a base de puntades de peu. Finalment l’home ha marxat pel seu propi peu.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt