El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Imatge de la via renovada al seu pas per sota del riu Besòs / TMB

La L1 del metro tornarà a arribar fins a Fondo

Societat

A partir de demà divendres 1 de setembre, la Línia 1 del metro tornarà a circular entre Torras i Bages i Fondo. La normalització del servei arriba després d’un mes d’obres que han suposat una inversió de 4,5 milions d’euros públics. Per tant, des de les 5 hores de la propera matinada de divendres, els trens tornaran a circular entre Hospital de Bellvitge fins a Fondo i viceversa, tal com estava previst en el calendari.

 

Les obres d’aquests 32 dies han permès millorar la infraestructura en el tram que va de Trinitat Vella fins a Fondo. Més concretament, s’ha operat sobre quatre quilòmetres de via simple, dels quals 1.000 metres són completament nous i els 3.000 restants han vist renovades les seves travesses i fixacions. També s’ha actualitzat i ampliat el sistema de drenatge d’aigües i s’ha substituït l’aparell de via de tipus diagonal de Santa Coloma, explica TMB.

L’empresa pública ha comunicat que, amb l’objectiu de “minimitzar les molèsties”, s’han habilitat durant aquests dies dos serveis especials d’autobusos per tal de cobrir el tram afectat amb la mateixa freqüència que el metro. Una llançadora s’ha encarregat de connectar per superfície les estacions de Torras i Bages i Fondo, amb parada a Baró de Viver i Santa Coloma, mentre que la segona línia connectava directament amb la Trinitat Vella. Viatjar en aquests busos ha resultat gratuït pel passatge.

Fotografia | Imatge de la via renovada al seu pas per sota del riu Besòs / TMB

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt