El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Mobile World Congress 2016

El Mobile World Congress també tindrà el seu espai a Sant Andreu

Societat

Dilluns vinent comença el Mobile World Congress, una de les cites tecnològiques més importants del món. Cada any aplega un gran nombre de visitants que omplen els carrers de Barcelona. Però enguany porta una novetat: la Mobile Week Barcelona a la que s’ha sumat Sant Andreu.

 

La Mobile Week és una setmana de reflexió al voltant de la transformació digital, una barreja de tecnologia i innovació per donar la benvinguda al Mobile World Congress. Es fan activitats als 10 districtes de la ciutat i es desenvolupa en més de 60 equipaments culturals i científics. L’objectiu és afrontar els reptes, límits i oportunitats de la revolució digital que s’estan vivint en el segle XXI. En aquests actes es reuneixen pensadors, enginyers, artistes i científics per ajudar al públic a ampliar els seus coneixements de forma gratuïta.

Sant Andreu hi participa mitjançant dues activitats. La primera és un diàleg que se celebra a les 19 hores de dimarts a l’Espai Bota de la Fabra i Coats. El tema és “Big Data Vs privacitat i seguretat personal”. Un acte on es parlarà sobre recollida i emmagatzematge de dades, qüestió que forma part de les nostres vides, tot i que sovint no en som conscients. Són, en definitiva, dades que cedim a canvi d’un servei. En aquest diàleg es debatrà sobre com els usuaris poden establir controls, i quin és l’ús adequat de les dades.

L’altra cita de la Mobile Week Barcelona és dissabte a les 11 hores del matí. Aquesta proposta consta d’una ruta on es visitaran alguns espais de creativitat, cultura digital, tecnologia i pensament del barri. El recorregut passarà per: la Fabra i Coats, la Biblioteca Ignasi Iglésias, el Taller de músics, i el Canòdrom. Cada espai tindrà un guia expert en la matèria. Es preveu que l’activitat tingui una durada de tres hores, i el punt de sortida és a la Fabra i Coats.

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt