El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Ja és públic el programa de Festa Major de Sant Andreu

Cultura

Després de fer públic el cartell de la Festa Major de Sant Andreu, aquest dilluns la Comissió de Festes de Sant Andreu de Palomar ha fet públic el programa amb totes les activitats, concerts i tallers que es desenvoluparan des del 24 de novembre fins al 10 de desembre. Tota una sèrie de dies frenètics on tots els veïns i veïnes de Sant Andreu de Palomar són cridats als carrers per gaudir de la festa plegats. Ja pots llegir el programa fent click aquí.

 

Programa de Festa Major de Sant Andreu de Palomar 2023.

1 Comentari

  1. Vull expressar la meva indignació que en el programa de festes populars i tradicionals de barri és publiciti un partit polític que vol aniquilar la nostra cultura i està en contra de la diversitat, la tolerància, l empatia i el respecte

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt