El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Suspesa temporalment l’R7 de Rodalies i reduccions a la resta de línies

Societat

Amb motiu del mes d’agost, la línia R7 de Rodalies restarà suspesa entre el 29 de juliol i el divendres 25. Per tant, la connexió entre la rebatejada estació de Fabra i Puig i el complex universitari s’haurà d’efectuar amb algun mode de transport alternatiu. En paral·lel, destacar que a partir del 18 d’agost Rodalies començarà a recuperar les freqüències de l’R4 que aquestes dues primeres setmanes també queden suprimides (els trens que enllacen Molins de Rei amb Montcada Bifurcació els dies feiners).

 

Cal posar de relleu que el servei de l’R4 es veurà afectat per les actuacions que Adif està duent a l’àmbit de Martorell – Castellbisbal relacionades amb el Corredor Mediterrani. Unes modificacions que s’allargaran fins al dilluns 28 d’agost, jornada en la qual també tornaran a circular els trens de l’R7.

Per últim, cal tenir presenet que entre el 31 de juliol i el 25 d’agost, Rodalies de Catalunya també reajusta els seus serveis a la línia R2 que circula per la nova estació de Sant Andreu (Castelldefels – Granollers Centre) tal com s’ha fet els darrers anys.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt