El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els arbres dels Jardinets de Can Fabra ja han florit / DGM

L’Ajuntament endreçarà els jardinets de Can Fabra

Societat

Dotar d’una imatge més endreçada els jardins de Can Fabra. Aquesta és l’aposta del nou govern municipal, el qual ha presentat aquest dimecres el Pla Endreça, un programa de manteniment integral i transversal de l’espai públic de Barcelona. Tal com assenyalen fonts municipals, el pla consistirà en el reforç del manteniment, en la millora estètica dels espais i en campanyes de corresponsabilitat i convivència. En aquest sentit, el consistori ha escollit els jardinets de Can Fabra, conjuntament amb uns altres onze espais d’altres districtes, com a zones on invertir amb caràcter d’urgència.

Banner Ajuntament 300x250
 

El programa municipal es desenvoluparà en tres fases: la primera començarà aquest mateix estiu i la darrera s’enfilarà a l’abril de 2024. El pla de treball se centrarà en eliminar pintades, reforçar les brigades d’intervenció ràpida als barris, un reforç en la neteja dels contenidors, una reordenació del verd urbà, rehabilitació de l’espai públic i substitució puntual de la xarxa de clavegueram per minimitzar olors i reduir plagues.

Més enllà de les actuacions en l’espai públic, l’Ajuntament també buscarà posar fi a les conductes incíviques amb un increment de les multes i del nombre de patrulles. A més, des del consistori es té previst incrementar a curt termini la pena econòmica de les multes per incivisime.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt