El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Marató de Rock de Sant Andreu es consolida com a referent musical

Cultura

Amb motiu de les Festes de la Primavera, l’Associació Veïnal Sant Andreu Sud i el Casal de Barri Can Portabella organitzaran aquest proper dissabte 17 de juny la tercera edició de la Marató de Rock de Sant Andreu. Un esdeveniment que no només busca consolidar-se en l’escenari musical local, sinó que també vol servir com a aparador de les reivindicacions veïnals d’aquest sector de Sant Andreu.

 

La Marató de Rock començarà amb un gran Correbars a les 15 hores des del local de la Iaia Fabra (davant del Lidl de la rambla de Fabra i Puig), el qual farà fins a dos pit stop al local de La ViCicleta i a Rambla 48 fins a arribar a l’escenari ubicat una mica més avall de l’estació de metro Onze de Setembre (L9 / L10). Tot plegat, animat amb la música d’El Cubo (per a participar cal abans comprar els tiquets de participació al Casal de Can Portabella o als tres locals que hi participen).

Un cop arribats a l’escenari a les 16 hores, el tret de sortida musical de la festa el donarà el conjunt de rock n’ soul de The Càdec. Posteriorment serà el torn dels covers dels clàssics del rock de White Room, l’stoner rock dels Howler Toad, el rock n’soul de Fat Wednesday, la surf band Da Surfones, i el Rock’n’Show de Los Errantes. Cal posar de relleu que totes sis bandes compten amb integrants de Sant Andreu. En paral·lel, entre l’actuació d’una banda i una altra també hi haurà teloners i mostres lúdic-culturals de col·lectius i entitats locals. Ja al final de la jornada, La Satànica de Sant Andreu posarà la cirereta al pastís amb un correfoc estàtic.

Tal com exposen des de l’organització, l’esdeveniment vol servir per descentralitzar les festes i les propostes culturals que tradicionalment sempre s’han celebrat al nucli antic de Sant Andreu. A més, també volen que la Marató de Rock sigui una finestra per visibilitzar els problemes cronificats del sud de Sant Andreu, com ara l’impacte de les obres del TAV.

Fotografia | Arxiu // AV Sant Andreu Sud

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt