El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un home per assetjar sexualment una dependenta

Societat

Agents de la Guàrdia Urbana de la comissaria de Sant Andreu han detingut aquest dimarts un home per presumptament assetjar sexualment a una dependenta d’una botiga de La Maquinista. Segons ha confirmat el cos policial, l’avís l’han donat els serveis de seguretat privada del centre comercial, els quals han estat alertats per la víctima dels fets. Un aspecte clau per a la ràpida detenció de l’home ha sigut la fidel descripció que ha fet la dependenta del seu agressor.

 

L’individu ha sigut detingut minuts més tard per una patrulla de la Guàrdia Urbana a l’interior de la botiga Tezenis. Segons ha explicat un testimoni de l’arrest a les seves xarxes socials, el detingut estava aleshores en aquesta botiga de roba interior intentant gravar a les usuàries dels provadors.

Fotografia | Guàrdia Urbana

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt