El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El discurs de Ses Majestats els Reis d’Orient

Cultura

Nens i nenes de Sant Andreu, molt bona nit!!! Ja hem arribat! Ja és aquí la nit màgica que des de fa un any esperàveu amb molta il·lusió. Nosaltres ja fa dies i mesos que ho estem preparant tot. I vosaltres, teniu les cartes a punt amb tots els regals que heu demanat? I heu passat aquests últims dies per la haima i la Fabra i Coats perquè els patges recullin les cartes? Si encara no les heu donat no patiu, durant la cavalcada ens les podreu donar.

Banner Ajuntament 300x250
 

Nosaltres estem molt contents que per fi us puguem veure les cares sense mascaretes i puguem estar aquí tots junts una altra vegada. Això són senyals de bones notícies!

Com cada any, tornem a Sant Andreu de Palomar, aquest gran poble. Però per arribar-hi, hem fet un llaaarg viatge seguint l’estrella d’orient que ens guia creuant mars, muntanyes, deserts, ciutats i països per arribar fins aquí. Hem passat per llocs molt i molt bonics, però us hem de dir també que hem travessat països que ho estan passant molt malament per culpa d’injustícies i problemes que afecten molta gent, a grans i a petits.

Nosaltres voldríem que, allà on ara plouen bombes, foc i runes, hi comencés a ploure regals, caramels i cartes amb desitjos per a tots els nens i nenes que els hi és difícil tenir regals a la nit de reis, o que l’han de passar lluny de casa seva per culpa de guerres.

Sabem que no ha sigut un any fàcil, però nosaltres, com que som màgics, us assegurem que cap infant es quedarà sense els seus desitjos, us ho prometem. La il·lusió és allò que mai podeu perdre, i que sobretot mai ningú us la prengui. La il·lusió ajuda a somiar i a ser lliures. Lliures de poder imaginar i escriure aquells desitjos que voleu que us concedim.

Venint cap aquí, ens hem trobat llocs on aquesta llibertat de poder parlar, escriure, estimar a qui vulguis, moure’s, vestir-se o anar a escola no està permès. Hem d’aconseguir que tothom sigui lliure de viure amb pau, respecte i fent el bé sempre.

Sabem que tots i totes voleu que us repartim tots els regals que ens demaneu, i així ho farem. Us heu portat bé, oi? Si us heu portat bé no heu de patir per res. Però atenció, tenim també un sac ple de carbó per a qui no hagi fet bondat.

Ara sí, és el moment de començar la cavalcada! Prepareu les cartes ben amunt perquè us les recollim, i també les bosses i les butxaques per agafar caramels! Ara pujarem a les carrosses amb els nostres patges, i començarem a fer camí per repartir tots els regals que heu demanat!

Volem agrair que la regidora ens hagi donat la clau màgica del poble que obra totes les cases. I el més important, obra els vostres cors! També gràcies pel pa i la sal, amb ells tindrem les energies necessàries per treballar aquesta nit. No oblideu, deixar les sabates al balcó, una mica de menjar i beure pels nostres cavalls i patges. I sobretot, sopar, rentar-vos les dents, i anar a dormir d’hora. Així deixareu que nosaltres puguem començar a fer màgia!

Des d’aquest balcó, us volem contagiar la nostra felicitat per aquesta nit màgica, que compartim amb tots vosaltres! Que passeu una feliç nit de reis. I recordeu, no deixeu mai de somiar!

Que comenci la cavalcada!!!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt