El diari independent de Sant Andreu de Palomar

accident, ambulància, sem, incendi

Un treballador mor en caure des d’un setè pis a Sant Andreu

Societat

Un treballador de manteniment ha mort aquest dimecres al carrer Gran de Sant Andreu en caure des d’un setè pis pel celobert d’un edifici. Els fets s’han produït al voltant de les 17.30 hores quan l’home, de 28 anys, tractava de reparar un aire condicionat d’un dels habitatges ubicats entre el número 358 i el 360 del carrer Gran (tram que va de Joan Torras a Guardiola i Feliu). Si bé en un primer moment les dotacions d’emergència van trobar al pati de llums el cos de l’afectat encara amb vida, minuts després va traspassar.

 

Fins al punt del succés s’han desplaçat dotacions dels Bombers de Barcelona, equips del Servei d’Emergències Mèdiques i fins a cinc patrulles policials. La Unitat d’Investigació de la comissaria dels Mossos d’Esquadra de Sant Andreu ha obert una investigació i ha posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia i del Departament d’Empresa i Treball en tractar-se d’un accident laboral.

Fotografia | Ajuntament de BCN

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt