El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Seismes, la Festa Major dels residents de la Fabra i Coats

Cultura

Una Festa Major dins de la Festa Major. Aquest dissabte 26 de novembre els residents de la Fabra i Coats: Fàbrica de Creació organitzaran la sisena edició del Seismes. La festa, que portarà per títol ‘De Sol a Sol’ en referència a com es treballava a l’antiga fàbrica de filatures, englobarà entre les 17.30 i les 22.30 hores més de 30 accions artístiques d’accès lliure entre música, performances, cinema, entrevistes i instal·lacions.

 

Segons l’organització, el Seismes d’enguany tornarà a representar un gran happening do-it-yourself d’accions artístiques i propostes obertes a tot el públic. En aquest sentit, cal destacar que més de mig centenar d’artistes han preparat tota una sèrie de propostes vinculades a la temàtica de la festa, la qual pretén ser un homenatge al veïnat de Sant Andreu i a totes les persones que han passat per la Fabra i Coats. Tot plegat, sense oblidar tampoc a totes aquelles que participaran en el recinte fabril del futur “per a continuar la cadena de transmissió de coneixements, relacions humanes i llaços amb el territori”.

En total es duran a terme una trentena d’accions artístiques, entre música, performances, cinema, entrevistes i instal·lacions. El projecte l’han creat els mateixos residents i col·lectius de la fàbrica, amb el disseny de llums de Cristina Calderón i Luis Silva i disseny d’espai de Neus Martínez. Una mostra oberta que, a més, també ha comptat amb la mediació de Neus Martínez, Clara Aguilar i Ariadna Rulló, i ha estat coordinada des de la plataforma de programació i producció comunicació de projectes culturals de música i arts contemporànies, The Good Good. Chuso Ordi és l’autor de la imatge gràfica, inspirada en els amplis finestrals de l’edifici.

El Seismes d’aquest 2022 comptarà amb la participació de: Ana Ayuso + Biel Llinàs + Joana Capella, Anastática + Carlota Grau + Joan Cot + Ana Rovira, Basketbeat, Bela + Neus Martínez + Laura B. Campos, Blood Quartet + Chuso Ordi, Cristina Calderón & Luis Silva, Cris Candela + Alberto Garrido, J. Dark + M. Merino, DAMP Collective, DUAE Collective, Eva Parey, Explica Dansa + Teleduca, Eric Segura – Ominira, Gigi Morralla, Heal + Mark Cunningham, La Selva, Kònic Lab, La Esclusa, Lara Martínez + Laura Paz Muñoz, Livemedia, Efímeres + Íria Llena, Luis Tabuenca + Èlia Genís, Luna Acosta, Meritxell Virgili, Ocloya Studio, Ricardo Cárdenas, Sincro, Stand Up Dance, Toni Jodar + Francesc Bravo i Jessica Moroni.

Fotografia | Arxiu // Fabra i Coats : Fàbrica de Creació

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt