El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ajuntament ampliarà la vorera del CAP Meridiana

Societat

Després de múltiples peticions veïnals i d’un procés participatiu, finalment l’Ajuntament de Barcelona ha tret a licitació les obres per ampliar la vorera que queda just davant del CAP Meridiana. El projecte, pressupostat en 116.000 euros (sense IVA), té com a objectiu reduir el nombre de caigudes en aquest punt, així com guanyar zona de pas per als vianants.

 

Tal com es desprèn del projecte al qual ha tingut accés L’Exprés de Sant Andreu, les tasques suposaran la renovació i ampliació de tota la vorera, la redistribució dels elements que l’ocupen i la pèrdua del carril d’aparcament de taxis que queda just davant de l’edifici sanitari. A més, l’accés al centre d’atenció primària serà completament pla, ja que s’eliminarà l’actual esglaó. Tot plegat, per minimitzar el risc de caigudes (sobretot de persones grans).

L’ampliació de la vorera, que passarà a tenir entre 4,10 i 4,35 metres d’ample, també suposarà la redistribució dels actuals elements que l’ocupen. Per una banda, s’eliminarà la placa de formigó de la parada d’autobusos per integrar-la a la nova vorera i s’instal·larà una nova marquesina; la zona reservada per a ambulàncies passarà a estar darrere de la zona ampliada (a peu pla a tocar de l’accés sud del CAP, tal com demanaven els professionals sanitaris), la terrassa del bar pujarà sobre la vorera, les dues places de PMR es desplaçaran just passat el pas de vianants (un a cada costat de la calçada) i la parada de taxis s’ubicarà a la vorera del davant. Per últim, destacar que el quiosc de l’ONCE i l’enllumenat es mantindran en la seva posició actual.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt