El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Ajuntament prepara 120.000 euros per a la propera Fàbrica de Joguines

Economia

Recta final d’estiu, però amb la mirada posada a les festes de Nadal. L’Ajuntament de Barcelona ja ha tret a concurs públic l’adjudicació per dissenyar i gestionar la nova Fàbrica de Joguines que els Reis Mags de l’Orient tenen a la Fabra i Coats. Una instal·lació temporal que any rere any esdevé un èxit absolut i per la qual enguany el consistori ha reservat prop de 120.000 euros.

Banner Ajuntament 300x250
 

En aquest sentit, cal destacar que l’administració local no contractarà directament a l’empresa que l’ofereixi un preu més baix per organitzar el màgic recinte, sinó que l’aspecte que més es valorarà serà el disseny de la proposta artística i l’organització general de l’activitat. En paral·lel, el jurat del concurs públic també tindrà en compte l’increment del nombre total d’hores dels monitors que aportin les empreses que es presentin a la licitació. De fet, està previst que com a mínim hi treballin una seixantena de persones com a mínim perquè la fàbrica pugui restar en marxa al llarg de tot Nadal.

Un any més l’espectacle comptarà amb dos escenaris principals (malgrat les obres en què s’està veient sotmesa l’antiga fàbrica per encabir-hi més equipaments): la planta baixa de la Fàbrica de Creació i la seva façana principal. A més, també hi haurà animació sobre un escenari a la plaça de Can Fabra cada tarda amb música i jocs. Els horaris? De 17 hores a 21 hores els dies 27, 28, 29 i 30 de desembre del 2022 i 2, 3 i 4 de gener del 2023.

Només l’any 2018 el recinte va ser visitat per més de 36.000 persones, segons dades municipals.

Fotografia | Districte de Sant Andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt