El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Lírica estrena nova temporada amb el musical ‘Germans de Sang’

Cultura

Curs nou, musical d’estrena. Lluny del tradicional calendari d’espectacles que acostuma a presentar La Lírica de Sant Andreu al veïnat, en aquest nou curs la companyia ha decidit trepitjar fort l’accelerador i presentar un nou espectacle tot just al setembre. La proposta: el musical de Willy Russell, Germans de Sang. Un clàssic adaptat al català que s’estrenarà al Casal Catòlic sota la direcció de Tito Calvo.

 

L’esdeveniment es mostrarà em quatre funcions programades pels 18, 19, 25 i 26 de setembre a les 17 hores i està previst un aforament màxim del 70%, tal com estableixen les mesures del Procicat. Què es trobaran els assistents sobre l’escenari? Una comèdia dramàtica que explica la història de dos germans separats al néixer, però amb un destí que sempre els condueix a retrobar-se.

Tal com relata Calvo, aquesta és la història d’una mare amb molta descendència i amb un darrer embaràs de bessons per part d’un marit que l’abandona. Per tirar endavant i esquivar l’assistència social, decideix guanyar-se la vida fent-se càrrec de la llar d’una senyora amb molts diners qui posteriorment li oferirà cuidar una de les dues criatures, ja que ella mai s’ha pogut quedar embarassada. La trama, però, es complica quan la dona benestant al final trenca el pacte i separa els dos nadons. Unes criatures que, amb el pas dels anys, veuran com els camins de les seves vides fan que es trobin reiteradament i es facin íntims amics, tot i les males arts familiars per separar-los.

Tot i les dificultats que han presentat les restriccions sanitàries per assajar l’obra, els components de La Lírica de Sant Andreu han arribat a celebrar fins i tot un stage de 24 hores consecutives amb tot de mesures per tenir a punt l’espectacle que estrenarà la nova temporada. Un període que, aquest any sí, esperen que simbolitzi la superació definitiva de la pandèmia tant dins com fora de les sales culturals.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt