El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La UESA renova la secretaria tècnica amb Cellay i Galarza

Esports

Nou capítol a les pissarres del Narcís Sala. La UE Sant Andreu ha presentat aquest dijous els responsables que s’encarregaran a partir d’ara de la secretaria tècnica, els futbolistes Christian Cellay i Juan Pablo Galarza. La presentació de la direcció esportiva del club ha estat introduïda pel vicepresident esportiu, Mario Iniesta.

 

Cellay ha expressat la seva il·lusió per formar part del club i ha considerat que la seva trajectòria professional com a jugador de futbol i director general en dos clubs esportius el podrà ajudar a exercir el càrrec. Per la seva banda, Galarza ha manifestat el seu compromís amb el club i s’ha mostrat disposat a entomar el repte professional amb dedicació.

El futbolista argentí Cellay ha fet palesa la seva voluntat de professionalitzar el primer equip. En aquest sentit, ha deixat clar que aposta per una mateixa metodologia de joc per a totes les categories del futbol base, ja que, al seu parer, el club ha perdut identitat pròpia en aquests darrers anys.

Pel que fa a la continuïtat del cos tècnic i els jugadors de cara a la temporada vinent, Cellay opina que encara no és moment de fer valoracions i que s’ha de donar suport a tot l’equip. Creu que la prioritat és centrar-se en l’ascens de categoria i que l’equip treballi només en aquesta direcció. En paral·lel, Juan Pablo Galarza ha valorat positivament la tasca que ha fet el cos tècnic fins ara i ha pronosticat que, si se segueix el ritme actual, es pot aconseguir l’objectiu.

Cellay ha explicat que per prendre el relleu a secretaria van presentar dies enrere les seves propostes a la directiva del club. Des que l’anterior responsable va deixar el càrrec, hi havia sobre la taula diferents projectes de secretaries tècniques arran de la projecció que té el club. El president Manuel Camino es va reunir amb els flamants secretaris tècnics i va estimar que la professionalitat i la solvència dels seus projectes s’ajustaven a les necessitats de l’entitat quadribarrada.

En relació amb la rumorologia respecte a l’aportació de diners al club, Cellay ha subratllat que ells només venen amb la mentalitat de treballar i ha afegit el seu desig per posar punt final als falsos rumors en el món del futbol. Per últim, ha assegurat que no hi ha cap fonament que justifiqui aquests rumors i que la seva única intenció és fer realitat el projecte esportiu que han dissenyat.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt