El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Salut ofereix noves cites al CAP Casernes per vacunar amb AstraZeneca

Societat

El Departament de Salut ha obert noves cites per vacunar-se contra la COVID-19, gràcies a la recepció de 168.000 dosis d’AstraZeneca, les quals s’han començat a injectar aquest mateix divendres. Una passa més en la immunització contra el coronavirus en què el CAP Casernes també tindrà un paper protagonista. El motiu: Salut ha decidit començar a citar a la població per vacunar-se en aquest centre. De fet, es tracta de l’únic CAP de la zona nord de Barcelona on se subministraran vaccins.

 

Amb l’objectiu de tenir població a la qual inocular aquesta remesa de vacunes d’AstraZeneca, el Departament de Salut ha enviat aquests darrers dies un SMS a la població de risc entre 60 i 65 anys perquè demanin cita. Si bé a dia d’avui 75.000 persones ja han confirmat cita d’aquí als propers cinc dies, encara resten per omplir més de 38.000 cites destinades a aquesta franja d’edat. En cas de complir només amb el requisit de l’edat, totes les persones que es vulguin vacunar també poden demanar cita a través d’aquest link (fins i tot pels dies festius). L’objectiu dels responsables del departament: subministrar totes les vacunes “el màxim de ràpid possible”.

El Departament ha obert cites per a unes 110.000 punxades, ja que la resta de vacunes, unes 50.000, es guardaran per a segones dosis. Aquestes segones dosis estan previstes a partir del 25 d’abril. Pel que fa a la població ja immunitzada, a Catalunya s’han injectat un total de 986.514 primeres dosis, mentre que la segona dosi l’han rebuda 442.487 persones (el 6,9 % de la població major de 16 anys).

Fotografia | Departament de Salut

2 Comentaris

 1. Bon dia
  Tinc 60 anys+4 mesos i soc de Montcada Reixac
  Com em puc solicitar la vacunació al centre de les Casernes per la Covid19(si hi ha llista d’espera??

  Agrairia informació

 2. Buenos días
  Me vacunaron con AstraZeneca el 27 de abril, tengo 60 años, y marcho a final de julio a Francia, me gustaría saber cuando me pondrán la segunda dosis para poder marchar sin problemas con el pasaporte covid
  Gracias

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt