El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El Festival MUTIS omplirà Sant Andreu de representacions teatrals

Cultura

La XII edició del festival de teatre MUTIS exhibirà a Fabra i Coats la major part de les seves creacions entre el 15 i el 18 d’abril. Més concretament es representaran vuit espectacles, un primer a la tarda i un segon al vespre. El MUTIS, que s’autodenomina festival “de teatre independent i nova creació”, es presentarà a Sant Andreu de Palomar com la porta d’entrada anual al panorama escènic per a les companyies emergents professionals i grups de teatre formatiu.

 

En la selecció d’espectacles que es representaran al nucli urbà s’alternaran la dramatúrgia emergent -on preval l’aposta per l’autoria femenina- amb grans noms de la dramatúrgia d’aquest segle, amb les propostes de dansa i els espectacles de jove creació. Si bé el festival comptarà amb diversos escenaris arreu de la ciutat, el veïnat podrà gaudir al territori de la cultura interpretativa en espais com la mateixa Fàbrica de Creació, l’Ateneu l’Harmonia, l’Espai Josep Bota o Can Portabella.

L’objectiu final del MUTIS és aportar deu dies de propostes escèniques i activitats, fomentant la nova creació i donant cabuda a l’expressió escènica de companyies d’àmbit nacional i internacional, amb especial relació amb l’escena llatinoamericana. A més, el festival es complementarà amb el Congrés MUTIS, on s’hibridaran els dos vessants dels Estudis Teatrals, en col·laboració amb l’Institut del Teatre, la Diputació de Barcelona i la UPC.

Per tal de prevenir el contagi de la COVID-19 entre els assistents, l’aforament dels espectacles serà del 50%. Una reducció de localitats que ja ha conduït a alguns espectacles a penjar el cartell de ‘sold out’, com ara l”Homenaje a Federico García Lorca’ pervista a Can Portabella el proper 9 d’abril, o l’espectacle ‘Camping’, el qual es durà a terme a la Fabra i Coats dissabte 17 d’abril.

Fotografia | Representació de ‘Por todas las lunas de hierro’, de la Cia Poka Loke

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt