El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Casa Bloc, a punt per acollir persones en risc d’exclusió social

Societat

Després de mesos d’obres, la Casa Bloc es convertirà en la nova llar d’una trentena de persones en risc d’exclusió social a partir d’aquest mes de febrer. Aquests nous inquilins hi residiran mitjançant un lloguer social i estaran acompanyats per professionals de les entitats del Tercer Sector Social i la coordinació de la Fundació Hàbitat3, segons ha avançat l’ACN. De fet, aquesta darrera entitat ha sigut l’encarregada de rehabilitar els 17 habitatges que donen al carrer de la Residència.

Banner Ajuntament 300x250
 

El resultat de les obres han habitatges d’una habitació (un d’ells adaptat a persones amb mobilitat reduïda), els quals seran entregats a persones ateses per les entitats Provivienda, Prohabitatge, Fundació ASTRES i Esclat. Més concretament, 13 llars aniran a parar a mans de dones amb fills que han patit violència masclista, famílies en exclusió residencial, persones amb discapacitat intel·lectual o problemes de salut mental i amb paràlisi cerebral.

Respecte als altres quatre habitatges, aquests es destinaran a persones en situació d’emergència social per pèrdua del seu habitatge i persones sense llar. Totes elles, ateses per l’Ajuntament de Barcelona, amb el suport de la Fundació Hàbitat3 i Sant Joan de Déu. Les obres han suposat una inversió de 800.000 euros i s’han allargat vuit mesos.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt