El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El CN Sant Andreu estableix un nou rècord d’Espanya

Esports

El CN Sant Andreu ha establert aquest dissabte un nou rècord d’Espanya femení de clubs en els 4×50 estils. El quartet format per Àfrica Zamorano, Jèssica Vall, Alba Guillamon i Lidón Muñoz ha aconseguit una marca d’1.48.26 durant la segona jornada dels campionats d’Espanya de natació en piscina curta. Una plusmarca que no s’aconseguia rebaixar des de feia 11 anys.

 

Els èxits aqüatics del CN Sant Andreu als campionats d’Espanya, però, no s’han quedat només en aquest rècord nacional. La mateixa Lidón Muñoz ha aconseguit rebaixar en 25 centèsimes el seu propi rècord nacional de 100 metres estil en piscina curta. Ara la nedadora que es vulgui fer amb el tro d’aquesta modalitat haurà de baixar de l’1.00.43. En paral·lel, Lidón ha pujat aquest dissabte tres vegades més al podi, en guanyar en els 50 lliures (24.25), els 50 papallona (26.62) i els 100 lliures (53.35).

Jèssica Vall també ha pujat al més alt del podi i, de passada, ha estat a punt de superar el seu propi rècord d’Espanya en els 100 braça (1.05.11). Una victòria que en la modalitat dels 200 esquena ha recaigut en Zamorano (2.04.06), qui també ha tingut un paper molt destacat en els 400 lliures (4.05.97). Per la seva banda, en categoria masculina el nedador del CNSA, Joan Lluís Pons, també ha renovat el rècord de la competició en els 400 metres estils (4.05.75), però encara té pendent batre la marca nacional.

Els campionats d’Espanya finalitzaran aquest diumenge en una versió de contrarellotge, participació reduïda i sense públic a causa de les restriccions sanitàries per evitar la propagació de la COVID-19.

Fotografia | África Zamorano, Jessica Vall, Alba Guillamon i Lidón Muñoz  / IVÁN TERRÓN – RFEN

1 Comentari

  1. Nuetro barrio tiene renacery lo tenemos que hacer todos juntos no podemos perder algo mucho bsrrios no tienen calui de pueblo es lo mejor que tenemos yo estoy muy orgulloda de naci fuerza adelante todos ayudar levantar san andreu

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt