El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Blaumedic, un oasi on el que prima és la salut

Contingut patrocinat

La desconnexió del món exterior a Sant Andreu de Palomar té un nom: Blaumedic. Va ser el passat novembre de 2019 quan la doctora Raquel López va aixecar per primera vegada la persiana d’aquest nou centre de salut ubicat al número 31 del carrer de Bartrina (plaça de Mossèn Clapés), on el que prima és el benestar, l’apaivagament personal i la relació qualitat-preu. Tot plegat, gràcies a una atmosfera analgèsica inspirada en el fons del mar.

 

“És un centre nou, privat i familiar; primer volíem obrir una clínica dental, però després vam veure que podíem incorporar altres especialitats del cos humà”, explica la mateixa directora mèdica. Per aquesta raó, Blaumedic ja va començar a treballar no només el camp de l’odontologia, sinó també el de la podologia, la fisioteràpia i l’osteopatia. “De mica en mica ens obrirem nous fronts”, avança la dra. López.

La posada en marxa d’aquest espai de salut té una íntima relació amb Sant Andreu de Palomar: els fundadors de la clínica són veïns del nucli urbà i tot està pensat per dotar d’un servei al veïnat que fins ara no disposava: “Hem volgut crear un espai diferent i relaxat; on el pacient visiti al professional sense trobar fotografies típiques del cos humà, sinó que la relació entre tots dos s’ubiqui en un ambient de desconnexió amb l’exterior“.

En aquesta línia, la dra. López admet que “hi ha molta gent que no s’atreveix a entrar perquè creuen que serà molt car, però assegurem que la decoració que hem triat és perquè se sentin més còmodes“, avança. Al final, “és la següent passa que estem fent les clíniques dentals i de salut; fins ara en aquest món ha predominat una decoració molt clàssica, però tot just hem començat a fer un canvi per generar una major confiança i tranquil·litat“.

Respecte a l’equip de professionals, la directora mèdica assegura que tot el personal que ha començat a treballar a Blaumedic compta amb una àmplia carrera professional: “No hem volgut contractar a un personal amb menys experiència que ajudés a abaratir les despeses, però que després no sàpiguen encarar determinats problemes dels pacients; tot al contrari: des del principi hem volgut comptar amb uns professionals de talla, però sense oblidar després una ajustada relació qualitat-preu“.

És a aquests andreuencs als qui s’adreça la clínica de Raquel López. Un veïnat “cansat de veure com algunes franquícies els han volgut treure els diners”. “Nosaltres ens dediquem a solucionar els problemes de la gent, sobretot ara que opten per professionals ubicats al costat de casa seva per tal de no desplaçar-se a altres punts de la ciutat o de Catalunya”. “Hem de tenir en compte que la nostra aposta és conservar tota la nova clientela, ja que la millor publicitat en el camp de la salut sempre és el boca-orella“, admet la doctora.

Per tal d’oferir les màximes garanties sanitàries, Blaumedic aplica tots els protocols sanitaris que implica la lluita contra la COVID-19: “Com que un centre mèdic sempre és un espai delicat pel que fa a qüestions sanitàries, des del primer dia que estem acostumats a les noves mesures de seguretat”, exposa la màxima responsable. En aquest sentit, l’espai ha incorporat l’última tecnologia en rajos ultravioleta i equips de desinfecció per eliminar qualsevol rastre del virus als boxs, mentre que en paral·lel els professionals han intensificat la neteja a fons de totes les sales.

Els boxs de Blaumedic, ambientats en espais marins // DGM

“De vegades no ens agrada que les mesures de seguretat, com les mascaretes, les distàncies de seguretat o els vestits especials, no permetin als pacients veure’ns bé la cara perquè resta proximitat i personalitat, però al final tots sabem que és una qüestió necessària per preservar la salut del pacient, com la del mateix professional, i això tothom ens ho està valorant molt positivament“, sintetitza la dra. López.

Més enllà de contactar amb l’equip de professionals a través del portal virtual, la clínica també ofereix el telèfon 93 120 56 92 per demanar cita.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt