El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Carn + Carn redobla la seva aposta pels canelons casolans de Nadal

Contingut patrocinat

Totes les famílies de Catalunya saben que Nadal és sinònim de canelons, però no totes encara s’atreveixen a descarregar-se de feina i comprar-los ja elaborats. Si bé des de fa anys l’àmplia majoria de les grans superfícies ofereixen el plat estrella als liniers de les seves neveres, qualsevol paladar és capaç de detectar que són de procedència industrial. Aleshores, quina és la manera d’estalviar-se feina i temps per tornar a triomfar aquest Nadal? Des de Carn + Carn fa més de deu anys que treballen en el seu secret més preuat: els canelons casolans que, Nadal rere Nadal, no deixen de triomfar a totes les taules de Sant Andreu de Palomar.

 

Des del número 326 del carrer Gran de Sant Andreu, el carnisser José Íñiguez i el seu equip treballen des de fa setmanes a l’obrador per tenir enllestit el mes més important de la carnisseria. Tal com explica, són setmanes on la clientela no només busca carns de primera qualitat o elaborats com el seu mític assortiment d’empanades argentines, croquetes o cachopos made in Sant Andreu: “La gent busca allò que ens distingeix les carnisseries dels supermercats; és a dir, l’execució casolana i el tracte de proximitat”.

Per aquesta raó, els canelons de Carn + Carn aglutinen tots els ingredients de l’èxit: elaboració artesanal, productes de primera i un sabor final de restaurant. “Només en dos dies, entre el 23 i el 24 de desembre de l’any passat, vam arribar a vendre mig miler de safates de canelons”, revela José Íñiguez. Unes xifres que espera repetir o superar aquesta campanya de festes, després d’haver rebut nombroses valoracions positives per part dels compradors: “Molts ja ens han encarregat més safates per a aquest Nadal i a tots els mantindrem el mateix preu”, explica.

Amb l’objectiu posat en facilitar les compres de Nadal, des de Carn + Carn enguany han decidit assumir l’increment del cost de la vida i mantenir els mateixos preus de les safates respecte de l’any passat. “Tot ha pujat: els productes, l’energia, la mà d’obra… però hem fet un esforç perquè els clients que decideixin comprar els canelons no els suposi una despesa extra”. Un estalvi que no només alleugerirà directament la butxaca, sinó també el temps a totes les cuines: “Els nostres canelons només cal escalfar-los i servir-los a la taula; cap comensal notarà que s’han comprat ja preparats perquè els nostres són 100% casolans”, emfatitza.

Una oportunitat de triomfar a taula que des de Carn + Carn ofereixen complementar amb tot un ventall de plats elaborats extres. Entre aquests, el porc rostit a baixa temperatura. Un plat gurmet que el mateix equip de carnissers s’encarrega d’elaborar durant 14 hores a 73 graus al forn. “Com en el cas dels canelons, el rostit només caldrà escalfar-lo una mica abans de servir-lo per poder degustar-lo”, destaca. Una opció que l’any passat ja va convèncer a més de cent famílies andreuenques i que enguany ja han començat a repetir la comanda.

“La diferència entre nosaltres i les grans superfícies és que aquí oferim les màximes garanties: expliquem com hem elaborat els plats, no hi afegim cap mena de conservants i, un cop el client l’ha tastat, sempre pot tornar a explicar-nos i valorar-nos la seva experiència un cop degustat el plat”, recorda. Una forma de treballar al detall i des de la proximitat que, en el seu cas, s’ha més que consagrat al llarg de la darrera dècada de servei a Sant Andreu.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt