El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Torna el cicle de cinema a la fresca

Cultura

Llums, càmera, acció. A partir del 14 d’agost i durant tres divendres consecutius, les grades de l’edifici del Canòdrom acolliran la quarta edició del cicle de cinema a la fresca de tots els estius. Unes projeccions que enguany s’han retardat més d’un mes (l’any passat van començar a principis de juliol), però que novament tornaran a delectar al veïnat que vulgui passar una bona estona en família, amb amics o parella. Només l’any passat es van congregar 2.600 persones entre tots els passis.

Banner Ajuntament 300x250
 

Enguany, per garantir el compliment de les mesures de seguretat per la COVID-19, caldrà fer una inscripció prèvia en aquest formulari virtual, alhora que serà necessari presentar-se a partir de les 20:50 hores per ocupar la localitat assignada amb la mascareta i a la distància suficient de la resta d’assistents. Veure la pel·lícula, però, continuarà sent gratis per a tots els públics.

D’aquesta manera el cicle de cinema a la fresca Grades Obertes començarà el proper divendres 14 d’agost a les 21:30 hores amb la pel·lícula ‘Lady Bird’, en la que una adolescent de Sacamento viu el seu darrer any d’institut. La jove, amb inclinacions artístiques i que somia a viure en la costa, tracta de trobar el seu propi camí i definir-se fora de l’ombra protectora de la seva mare.

El segon, dia 21 d’agost, serà el torn de ‘Dios es mujer y se llama Petrunya’, la qual es desenvolupa en una petita localitat de Macedònia, on cada mes de gener el sacerdot del poble llança una creu de fusta al riu. Es tracta d’una cerimònia en la qual centenars d’homes es llancen a l’aigua per a aconseguir-la, ja que qui es faci amb ella tindrà garantida la bona sort durant tot l’any. Però aquesta vegada la creu l’agafa Petrunya (Zorica Nusheva), fet que enfada a la resta de candidats pel fet que una dona s’ha atrevit a participar en aquest ritual tradicionalment masculí.

Per últim, divendres 28 d’agost es projectarà ‘Tres anuncios en las afueras’, pel·lícula que explica com una dona de 50 anys, la filla de la qual ha estat violada i assassinada, decideix iniciar pel seu compte una guerra contra la Policia del seu poble, Ebbing, en considerar que no fan prou per a resoldre el cas i que es faci justícia. La primera decisió que prendrà serà contractar unes tanques publicitàries on denunciar la situació i assenyalant al cap de policia, com a responsable principal de la passivitat policial.

Fotografia | Ajuntament de Barcelona

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt