El diari independent de Sant Andreu de Palomar

El ‘Quatre de Fresques’ serà el primer cicle musical post COVID-19

Cultura

Després de mesos amb la persiana abaixada i sense activitat, des del passat 15 de juny que l’Ateneu l’Harmonia ja s’ha començat a adaptar a la nova normalitat i a hores d’ara tenen previst que a partir del 29 de juny pugui entrar qui ho desitgi. Una reobertura condicionada a les mesures sanitàries, però que no ha evitat que ja hagin preparat el primer cicle musical post COVID-19 de Sant Andreu: la cinquena edició del ‘Quatre de Fresques’.

 

Per tal d’adaptar aquesta proposta cultural de petit format a la nova normalitat, des de l’organització ja han advertit que serà obligatori l’ús de la mascareta entre els espectadors. Un complement, però, que no evitarà que aquests puguin gaudir dels quatre concerts d’autor que hi ha programats a partir de les 20 hores de l’1, 2, 8 i 9 de juliol al recinte de la Fabra i Coats.

Per tal d’estrenar el cicle, el ‘Quatre de Fresques’ comptarà amb l’integrant del col·lectiu Musical Presciption, Xavi Torrents, qui oferirà una selecció de música negra, funk, disco i llatina. Ja dijous següent serà el torn de Lia Sampai, qui presentarà el seu primer treball La fada ignorant, de la mà del guitarrista Adrià Pagès.

Dimecres de la setmana següent qui es deixarà caure per l’escenari del recinte fabril serà Veil, el tàndem creat per Txell i Albert que s’inspira en la música melancòlica d’arrel americana, amb tocs d’electrònica. El plat fort, però, serà el de la darrera jornada de música, amb el grup andreuenc Ginestà, el qual va rebre el guardó al Millor disc d’autor als darrers Premis Enderrock. Els germans Serrasolsas tornaran a agafar el micro per imprimir la seva característica música pop, carregada de folk català i crítica social.

Segons els responsables del cicle que organitza l’Ateneu l’Harmonia, enguany han volgut adaptar les propostes musicals perquè les puguin gaudir tota mena de públic: “Una vetllada íntima i emotiva per passar en família les nits de juliol, pensada tant per petits com grans”, han definit.

Fotografia | Ginestà

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt