El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Un home begut intenta atropellar un client d’una terrassa de Sant Andreu

Societat

Ensurt majúscul. Aquest dijous poc abans de les 22 hores, un home ha intentat atropellar amb el seu turisme a un client que es trobava assegut a la terrassa de La Taverna de la Gavina, ubicada en la confluència del carrer del Segre amb la rambla de l’Onze de Setembre. Afortunadament, els fitons que protegeixen la vorera del trànsit han pogut aturar la trajectòria del vehicle, que ha quedat estampat sense causar cap víctima. Segons han confirmat fonts de l’Ajuntament de Barcelona a L’Exprés de Sant Andreu, la Guàrdia Urbana ha detingut l’home per temptativa d’homicidi, el qual també ha donat resultat de 0,53 en la prova d’alcoholèmia, superant per més del doble del límit legal.

 

En cas que no haguessin actuat els fitons de la vorera, el conductor de mitjana edat podria haver provocat un atropellament massiu, ja que aquelles hores la resta de taules de la terrassa també estaven ocupades. Segons avancen altres mitjans de comunicació, el detingut de mitjana edat que ja ha passat a disposició dels Mossos d’Esquadra es volia venjar d’un dels clients del bar.

Imatge de la terrassa del bar // GOOGLE MAPS

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt