El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Denuncien una plaga de rates a la comissaria de la Guàrdia Urbana

Societat

La Central Sindical Independent i de Funcionaris (CSIF) ha denunciat en un comunicat l’existència d’una plaga de rates en la comissària de Sant Andreu de la Guàrdia Urbana, ubicada al complex del Parc de la Pegaso. Segons el principal sindicat del cos policial, aquesta afectació és deguda al “mal estat de conservació, neteja i manteniment” de l’equipament.

 

Fonts sindicals assenyalen que els rosegadors s’han pogut veure i gravar al menjador i sala de descans dels agents: “Des de CSIF constatem, una vegada més, la deixadesa que per part de l’Administració existeix, pel que fa a la conservació, neteja i manteniment de les instal·lacions de les comissàries policials de la Guàrdia Urbana”.

L’organització dels funcionaris assegura que ja han remès un escrit respecte a la plaga al cap del departament de Prevenció de Riscos Laborals de l’Ajuntament de Barcelona. En aquest, l’insten amb caràcter urgent a activar “els protocols de plagues, que existeixen referent a això, per a corregir aquestes situacions al més aviat possible i s’abordi la situació de la majoria de les comissaries, que són molt antigues i no reuneixen les condicions d’edificis nous concordes amb cossos policials moderns com és la Policia de la Guàrdia Urbana”.

Per últim, recordar que l’Ajuntament de Barcelona té previst construir una nova comissaria a tocar del centre comercial de La Maquinista. Més concretament, en un solar on estava previst construir un centre on es desenvolupessin activitats docents.

Fotografia | AJUNTAMENT DE BCN

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt