El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Aïda M. Aparicio, la cantant musical que es nega a abandonar el balcó

Cultura i Z-Portada 5

Des de Have a Nice Day de Bon Jovi, fins al Bon Dia d’Els Pets, passant pels temes del musical Cabaret o La Llorona. Cançons que no corresponen a cap llista d’Spotify, sinó que formen part del repertori que l’actriu de teatre musical, Aïda Miguel Aparicio, va dedicarel cap de setmana passat als seus veïns que envolten l’Escola Molí de Finestrelles. Tot un concert en directe que cada certs dies decideix celebrar i que ara es vol resistir a deixar de fer.

 

“Diumenge vaig sortir precisament perquè em va arribar la notícia que, a prtir d’aleshores, es deixarien de fer els aplaudiments a les 20 hores“, relata. Tot i això, avança que “si els veïns volen i a mi un dia em ve de gust, tornaré a treure l’altaveu, connectaré el micròfon i cantaré un parell de cançons“. “Mentre seguim confinats i es pugui fer, es farà”, sintetitza. De fet, ella mateixa apunta que, sempre que els seus projectes personals li permeten cantar, abans avisa al veïnat mitjançant les xarxes socials i accepta les peticions musicals que els vulguin fer.

L’actriu musical reconeix que li va agradar moltíssim que, després de sortir els primers dies, hi haguera veïns que “es preocupessin per saber qui era i em busquessin a les xarxes per felicitar-me i donar-me les gràcies“. Una resposta popular que, a més, l’ha servit per complir el seu objectiu: “La idea se’m va ocórrer durant les primeres setmanes de confinament; jo personalment no ho estava portant massa bé i vaig pensar que cantar pels veïns m’ajudaria a mi i potser animaria a algú altre”, rememora.

Aïda Miguel Aparicio, des del balcó de casa seva // CEDIDA

Una posada en escena que, segons confessa, no sempre li ha resultat fàcil: “Quan vaig sortir per primer cop al balcó ho vaig fer per sentir-me millor, però la veritat és que ho vaig fer amb molta por“. “En un teatre ja saps que has de cantar, en canvi des de casa teva no és una cosa que facis normalment”, afegeix. El seu desig, si més no, és que d’aquí a un temps la situació arribi a bon port i pugui recuperar la seva feina: “Fa quatre anys que em dedico al teatre musical i ara el sector ha quedat molt tocat; tots els projectes que teníem no sabem si els podrem reprendre, ni quan podrem tornar a omplir els teatres“, confessa des de la incertesa. Tot i això, fins aleshores assegura que no contempla desendollar el micròfon de casa seva.

2 Comentaris

  1. Dudo que todos los vecinos estén contentos con los conciertos unilaterales de esta señora.
    Las explicaciones que da esta señora demuestran que se cree el centro del mundo (ella por delante) y que practica el unilateralismo en sus actos, como buena liberal.
    Estamos ante el superhombre o supermujer liberal que hace lo que le viene en gana. Lo mismo monta un concierto en un balcón porque cree que le ayuda a él/ella que se carga el planeta por otros intereses.
    Dramática noticia que muestra los males de base de nuestra sociedad liberal e individualista y porque hemos llegado al lugar donde nos encontramos.

  2. Pd. Aunque esta señora afirma que avisa a los vecinos, no me creo que se avise a todos los vecinos que les llega el sonido, entre otras cosas porque no hay un estudio para saberlo, y aún me creo menos que a todos los que reciben el sonido les parezca bien.

    Qué yo sepa los sonidos y el volumen permitido lo regula el ayuntamiento y la legislación, no uno o una que va por libre.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt