El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’Institut Doctor Puigvert, finalista dels premis del Cercle d’Economia

Societat

L’Institut Doctor Puigvert, ubicat al passeig de Santa Coloma, ha sigut un dels tres centres de secundària de tota Catalunya escollits per passar a la fase final dels premis que organitza la Fundació del Cercle d’Economia. En aquest cas, el centre educatiu opta a guanyar el Premi Fundació Agbar, després de presentar el seu projecte centrat a afavorir la generació de talent i ser escollit entre el centenar de candidats que es van presentar.

 

Per poder-se endur els 2.000 euros del premi, la comunitat educativa del Puigvert abans haurà de deixar enrere als altres dos finalistes: l’Escola Daina-Isard, d’Olesa de Montserrat, i l’Institut Escola Daniel Mangrané, del municipi de Jesús. El centre premiat es donarà a conèixer en el pròxim Acte de Lliurament del Premi Ensenyament que organitza la prestigiosa institució, el qual a hores d’ara continua sine die degut a la crisi del coronavirus.

Però… en què té previst invertir aquesta dotació econòmica el centre educatiu? En la igualtat d’oportunitats. Tal com ha explicat a L’Exprés de Sant Andreu la directora de l’institut, Txeli Segué, “tots els diners aniran destinats a becar als nens que, per qüestions econòmiques, no es puguin costejar les estades als Camps d’Aprenentatge que organitzem fora de les nostres instal·lacions”.

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt