L’Exprés, el 3r diari local de Barcelona més llegit en català

Societat

Líders en informació de proximitat. Tot i treballar només amb notícies sobre Sant Andreu de Palomar (55.000 habitants), L’Exprés de Sant Andreu ha entrat al TOP-3 dels mitjans locals en català de tota Barcelona, després d’acumular 18.000 lectors digitals únics al llarg del mes de gener. D’aquesta manera, L’Exprés puja al podi i es posiciona només per darrere de Betevé (1r) i el TOT Barcelona (2n), segons l’auditora OJD Interactiva.

 

Per ser més concrets, aquest mitjà de comunicació ha acumulat 17.989 lectors diferents al llarg de tot el mes de gener, els quals, si se sumen, han vist més de 47.000 notícies al llarg de 31 primers dies de l’any. Unes xifres que situen al Diari Independent de Sant Andreu de Palomar entre els 70 mitjans líders que publiquen a Internet en llengua catalana (Catalunya, País Valencià, Illes Balears i Andorra).

Des del dia del seu naixement, el 9 de novembre de 2016, L’Exprés de Sant Andreu ha volgut mantenir la seva independència política i econòmica per poder elaborar continguts basats en el rigor, l’interès i l’ètica periodística. Per aquest motiu i a diferència d’altres publicacions, el 99% dels articles que es poden trobar al portal són obra de periodistes professionals.

Respecte a altres publicacions digitals en llengua catalana, L’Exprés de Sant Andreu supera al rànquing d’OJD Interactiva a mitjans com l’ARA Andorra, La Mira o El Diari de la Sanitat. Per últim, posar de relleu que la contractació dels serveis de l’auditora de referència a l’Estat espanyol vol ser una nova passa endavant en la transparència i la veracitat en què es basa la tasca de L’Exprés.

3 Comentaris

 1. Felicidades, usted si es un periodista y no un arribista como los del Andreuenc, que utilizan los medios para fines oscuros e intereses personales.

  Visca l’Exprés

 2. Esta noticia demuestra que periodismo en Sant Andreu es L’Expres. Las gacetillas como las del Andreuenc y la fantasmagórica asociación Andreuenca de Medios Audiovisuales no representan más que a quien las montó y quien escribe a estas alturas: Jordi Royo Vila y otro llamado Jesús Manzano Simón.

  Muchas felicidades y haber si el ayuntamiento toma nota y se dirige al medio de Sant Andreu, y no a quien a usurpado el puesto.

  Nota premonitoria sobre el buen camino del Expres que dejo publicada la lectora Noelia.

  ANDREUENC…

  Este diario Expres de Sant Andreu es independiente como dice su titular, porque su director García Mateu hace una labor periodística excelente, de profesional imparcial y serio.

  El diario Andreuenc es un montaje que no tiene nada de seriedad y rigor periodístico en temas de política y del Sant Andreu, porque nació por motivos ajenos al periodismo.

  El diario Andreuenc fue montado por Jordi Royo Vila, ex vicepresidente del Sant Andreu, porque él y otros cercanos acabaron peleados con el presidente Camino y quisieron tener un “arma” de ataque con forma de diario para dominar la información en el barrio y tumbarlo. No pudieron. Quizás por eso…

  Últimamente, la relación de amor-odio-amor entre el actual presidente Camino y Royo ha variado y el diario habla otra vez mejor de la UE Sant Andreu. Ese es el rigor de ese diario, responde a necesidades y caprichos de personas muy concretas, y no al interés de los lectores de recibir una información imparcial y seria.

  A seguir así García Mateu y felicidades.

 3. “L’Exprés de Sant Andreu ha volgut mantenir la seva independència política i econòmica per poder elaborar continguts basats en el rigor, l’interès i l’ètica periodíst.”

  “Unes xifres que situen al Diari Independent de Sant Andreu de Palomar…”

  Como dice la noticia, este es el diario independiente de Sant Andreu que elabora los contenidos con rigor y ética. Añadiría al Línea Sant Andreu y se terminó.

  Al año que viene a por el segundo puesto. Ánimo!!!!!

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*