El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La meitat dels projectes de Lucía Martín per Sant Andreu són del 2016

Política

Nou Pla d’Actuació del Districte (PAD), però amb moltes assignatures pendents. Aquest dilluns ERC Sant Andreu ha emès un comunicat en què evidencia com més de la meitat de les propostes que el Govern de Sant Andreu en Comú i el PSC vol executar abans del 2023, són còpies o modificacions del PAD del 2016-2019. Dit d’una altra manera, les propostes de l’executiu de la regidora de Sant Andreu, Lucía Martín, no són més que la rèplica de les mesures que les regidores Laia Ortiz i Carmen Andrés van deixar pendents.

 

Segons han auditat els republicans, “en el nou PAD el 54% de les propostes són les mateixes (o rectificades) respecte a l’anterior, del qual només es va executar un 50,42%“. Pel que fa a aquest darrer percentatge, cal tenir en compte que només el 33,76% dels projectes es van executar dins dels quatre anys del mandat, mentre que del 15,58% restant s’han arrossegat fins a l’actual. A més, des d’ERC denuncien que “moltes propostes” de l’anterior PAD “ni s’han executat, ni s’han recollit per aquest mandat”. “Entenem que no s’ha fet un treball respectuós amb la feina feta pels veïns i les veïnes [dins dels processos participatius]”, sentencien.

Tot i que des de la principal força de l’oposició admeten que moltes de les propostes dels comuns i dels socialistes les comparteixen “programàticament”, també assenyalen que el full de ruta de Lucía Martín és només “una declaració d’intencions”. En aquest sentit, denuncien que els membres del Govern volguessin seure a negociar els pressupostos amb la seva formació, però que després no volguessin pactar cap punt del nou PAD. Ara, tant ERC com la resta de formacions, hauran d’esperar a fer les seves aportacions un cop es tanqui el procés participatiu que aquest dimarts l’Ajuntament posa en marxa entre els veïns.

Fotografia | Barcelona en Comú

3 Comentaris

 1. ANDREUENC…

  Este diario Expres de Sant Andreu es independiente como dice su titular, porque su director García Mateu hace una labor periodística excelente, de profesional imparcial y serio.

  El diario Andreuenc es un montaje que no tiene nada de seriedad y rigor periodístico en temas de política y del Sant Andreu, porque nació por motivos ajenos al periodismo.

  El diario Andreuenc fue montado por Jordi Royo Vila, ex vicepresidente del Sant Andreu, porque él y otros cercanos acabaron peleados con el presidente Camino y quisieron tener un “arma” de ataque con forma de diario para dominar la información en el barrio y tumbarlo. No pudieron. Quizás por eso…

  Últimamente, la relación de amor-odio-amor entre el actual presidente Camino y Royo ha variado y el diario habla otra vez mejor de la UE Sant Andreu. Ese es el rigor de ese diario, responde a necesidades y caprichos de personas muy concretas, y no al interés de los lectores de recibir una información imparcial y seria.

  A seguir así García Mateu y felicidades.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt