El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Torna el trenet de Nadal pel nou carrer Gran

Societat

Després de restar inactiu l’any passat a conseqüència de les obres de pacificació del carrer Gran de Sant Andreu, el trenet de Nadal de L’Eix de Sant Andreu ha tornat a circular per aquestes festes. Des del passat dissabte totes les famílies que vulguin gaudir del tour nadalenc ho poden fer des de l’estació ubicada a la rambla de Fabra i Puig, cantonada amb Neopàtria, mitjançant les entrades que es poden adquirir als establiments associats a l’entitat.

 

El comboi, amb prop d’una seixantena de places, puja la rambla de Fabra i Puig fins al carrer de Concepció Arenal, continua per l’avinguda Meridiana i baixa el carrer de Malats fins a Gran de Sant Andreu. Un cop arriba a l’artèria principal del nucli urbà, el trenet fa via cap a la rambla, on finalitza el seu recorregut quadrangular. A diferència d’altres edicions, enguany el trenet no passarà per davant de les botigues de l’associació Sant Andreu Nord Comerç.

El trenet circularà fins al 4 de gener, a excepció dels dies festius de Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any. L’horari de matins és d’11 a 14 hores i el de tardes de 17 a 20 hores. Els tiquets tenen un cost de 0,50 euros per infant i d’1 euro per adult, però en cas de comprar en algun dels establiments de L’Eix Comercial es pot aconseguir un descompte, de manera que adult i infant paguin un euro en total pel viatge de tots dos.

El servei contractat per L’Eix és gestionat per Transportes Ciudad Condal del grup Moventis. De fet, el trenet que circula per Sant Andreu és el mateix que presta servei turístic a l’estiu en altres localitats, com ara Sitges. Si bé el model que circula per Sant Andreu està afectat per l’aplicació de la Zona de Baixes Emissions (ZBE) que entrarà en funcionament a partir de l’1 de gener (es tracta d’un vehicle dièsel matriculat l’any 2000), la seva modalitat s’ha vist beneficiada de la darrera moratòria d’1 any per als vehicles de transport de persones que ha aprovat l’Ajuntament de Barcelona.

 

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt