El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Doble A Moda, la botiga d’aquells qui saben vestir

Contingut patrocinat

Qui millor pot vestir a un home que aquell que porta tota una vida a l’ofici? La carrera professional de Manel Robles (Barcelona, 1960) queda lluny dels treballadors d’ETT que treballen per les grans marques i això queda palès en la seva botiga Doble A Moda. Des del seu local ubicat al número 329 del carrer Gran de Sant Andreu, Robles és capaç d’oferir a cada client un conjunt per cada dia de la setmana. Sí, el local és petit (uns escassos 50 metres quadrats), però al seu interior amaga un generós assotirment.

 

“Aquí tenim de tot, des de vestits per a home, fins a americanes, pantalons, camiseria, punt i esportives; ens dediquem a vestir a l’home que vol fugir de l’estil més clàssic i cerca un aire modern”, explica. De fet, el seu producte va en la línia de grans marques com Emidio Tucci, Macson o Massimo Dutti, “però amb una evident diferència de preu“, subratlla. De fet, més enllà de la qüestió econòmica, el que ofereix el botiguer és personalitat per vestir diferent respecte les grans marques  i una experiència acumulada en el sector que li permet escollir entre els millor teixits qualitat/preu.

“Per formació soc tècnic electrònic, però tot just quan vaig acabar d’estudiar vaig començar a treballar amb el meu cosí els dissabtes i festius a una botiga de roba”, explica Robles. Uns inicis que, de fet, ja li marcarien el seu camí vital. “Tot i que vaig tastar el món de la publicitat i la realització audiovisual, al cap de pocs anys vaig passar a treballar a Confeccions Gasca (Sant Antoni) i el mateix propietari va ser qui em va empènyer a obrir el meu propi negoci aquí a Sant Andreu”, relata.

Una aventura comercial que ja està a punt de complir una dotzena d’anys i centenars d’anècdotes. Sobretot, pel fet que Robles ha sigut una de les persones que més temps ha dedicat a dinamitzar tota l’Associació Sant Andreu Nord Comerç. “Amb el Vicenç Gasca vaig veure néixer els eixos comercials i pocs mesos després d’aixecar la persiana aquí a Sant Andreu, ja em vaig trobar amb el càrrec de president dels comerciants”, recorda.

Manel Robles porta tota una vida dedicada a la moda d’home // DGM

Una dedicació a la qual va haver de posar punt final per circumstàncies personals, però que li ha reportat fins a nou anys d’experiència de feina en equip i relacions administratives: “Ara és la Cristina Contellas de Sant Andreu Pas a Pas qui ha agafat les regnes de l’entitat i la porta molt bé, amb el seu tarannà propi com ha de ser”, considera. De feina a Robles, però, no li manca: “Afortunadament tenim un públic molt consolidat aquí a Sant Andreu i també ens ve a visitar gent de Virrei Amat, Santa Coloma de Gramanet, Montcada i Reixac i fins i tot algú d’Olot, que un dia es va deixar caure per aquí i ara cada temporada ens visita”, comenta agraït. Al cap i a la fi, del que més satisfet està és de la fidelitat de la seva clientela.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Contingut patrocinat

Vés a dalt