El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Detingut un atracador a l’estació de Sant Andreu Arenal

Societat

Un home de 41 anys i de nacionalitat espanyola ha sigut detingut per un agent de la Guàrdia Civil fora de servei a l’estació de Sant Andreu Arenal. Segons ha avançat l’ACN, l’agent passejava pel carrer de Rio de Janeiro de Nou Barris quan es va trobar amb dos individus que sortien d’un establiment de telefonia. Segons va descriure posteriorment el mateix guàrdia civil, tots dos homes portaven guants, gorra, una bossa gran i una forma de caminar sospitosa.

 

Tot seguit, el propietari de la botiga va sortir fent saber a tothom del carrer que l’acabaven d’atracar i que els lladres anaven armats. Un cop es van adonar del xivarri, els autors van sortir corrents travessant l’avinguda Meridiana amb l’agent policial al seu darrere, fins que aquest els va aconseguir aturar a l’alçada de la terminal ferroviària.

Tot i que la seguretat privada de l’estació de Sant Andreu Arenal va anar a donar un cop de mà a l’agent per immobilitzar-los, un d’ells es va escapar moments abans. A l’altre en canvi, li van aconseguir trobar una arma simulada i setze mòbils d’alta gamma, valorats en més de 8.000 euros, més 205 euros en efectiu que s’havia emportat de la botiga. Finalment, una patrulla de la Guàrdia Urbana es va fer càrrec del detingut i el va traslladar a les seves dependències policials.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt