El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Incendi en un habitatge de Torras i Bages

Societat

Esglai amb conseqüències materials. Aquest dilluns cap a les 21 hores del vespre es va produir un incendi en un habitatge situat al passeig de Torras i Bages, gairebé a tocar del carrer de la Residència. Segons les fonts municipals consultades per L’Exprés de Sant Andreu, el cos de Bombers de Barcelona va poder donat per finalitzat el foc dues hores més tard.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tot i que cap veí va ser ferit, sí que van haver de ser evacuades dues persones. En total es van desplaçar fins a set dotacions d’emergències al punt del succés, fet que va obligar a tallar parcialment la circulació per Torras i Bages.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt