El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Aspecte de la General Óptica després del robatori / CEDIDA

Tornen a robar milers d’euros en ulleres de la General Óptica

Societat

Gairebé un any després de patir l’encastament d’un cotxe a l’aparador i veure com els lladres s’emportaven 38.000 euros en ulleres, aquesta matinada de dimecres la General Òptica ha tornat a ser víctima d’un robatori de pel·lícula. Tot i que aquest cop no hi ha hagut cap BMW X5 robat de per mig, els responsables del negoci han tornat a veure com gairebé 40.000 euros s’esfumaven de les vitrines cap a les 3:30 hores.

Banner Ajuntament 300x250
 

Tal com ha avançat el TOT Barcelona, el botí s’ha tornat a quantificar al voltant de les 250 ulleres. Com a l’anterior actuació, l’objectiu dels professionals han sigut les marques més prestigioses del mercat: Tous, Montblanc i Carolina Herrera, entre d’altres. Si bé l’alarma de la botiga ha emès l’avís als cossos policials, la perícia dels assaltants ha fet que es fessin amb el material en qüestió de minuts. A hores d’ara els Mossos d’Esquadra continuen investigant els fets i no es descarta cap hipòtesi en el modus operandi.

Cal recordar que la darrera vegada que hi van entrar a robar en aquesta botiga ubicada al número 374 de l’avinguda Meridiana, els assaltants van haver d’encastar el cotxe de gamma alta fins a tres vegades contra el vidre per trencar-lo. Amb el d’aquesta nit, la general Òptica de la Meridiana ja ha patit tres robatoris de consideració en només sis anys. Avui mateix i com ja va succeir fa només 11 mesos enrere, el negoci ha continuat funcionant amb normalitat (tot i els vidres trencats).

Fotografia | Aspecte de la General Óptica després del robatori del 2018 / CEDIDA

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt