El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Foguera de Sant Joan / Els Bocs de Can Rosés

La revetlla de Sant Joan se celebra a Can Fabra

Cultura

Aquest diumenge al vespre està assenyalat al calendari: revetlla de Sant Joan. Coca, foc i alguna que altra copa. I a on ho celebra Sant Andreu de Palomar? Novament, a la plaça de Can Fabra. La festa anirà a càrrec de La Satànica de Sant Andreu i donarà el seu tret de sortida cap a les 20 hores amb la tabalada.

 

Els preparatius ja han començat des de primera hora amb la construcció de la foguera al mig de la plaça. A la tarda els diables andreuencs aniran a buscar la flama del Canigó a la plaça de Sant Jaume i la portaran fins a la plaça d’Orfila cap a les 21:15 hores. Allà l’esperaran els Gegants i els Trabucaires, amb repic de les campanes de la parròquia inclòs.

Un cop celebrada l’arribada de la flama, el correfoc infantil la durà en cercavila fins a la plaça de Can Fabra, on s’encendrà la foguera a voltants de les 21:45 hores. Un cop la calor de la foguera ho permeti, la música de Dammers, Ventilador i el mític DJ Sintas envairà l’espai públic. Per la seva banda, l’organització ja té preparats quilos de coca i desenes d’ampolles de cava per celebrar la nit més curta de l’any al costat de casa.

Fotografia | Foguera de Sant Joan / Els Bocs de Can Rosés

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt