El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Exhibició a l’alçada de la 2a Divisió B

Esports

La UE Sant Andreu ha sumat un nou triomf al Narcís Sala davant el Cerdanyola FC per 3 a 0, prolongant l’espectacular dinàmica de les últimes dotze jornades, amb 32 de 36 punts possibles. Óscar Muñoz i Ferran han colpejat el Cerdanyola en dos minuts, i Noguera ha sentenciat l’encontre poc abans del descans. A més, Ton Alcover ha reaparegut després de quatre mesos fora per lesió.

 

L’inici ha sigut fulminant. El conjunt quadribarrat ha saltat a la gespa del Narcís Sala amb la intenció de marcar un gol aviat que aplanés el camí cap a la victòria, i n’ha aconseguit dos de gairebé consecutius després de diverses aproximacions. En el primer, Josu ha deixat sol Óscar Muñoz amb una passada vertical i el davanter ha definit amb un toc subtil per a superar la sortida de Del Río (13’).

A la jugada següent, Felipe Sá no ha arribat a rematar una bona centrada de Ferran. Un minut després, s’han intercanviat els papers: el brasiler ha assistit Ferran, que ha anotat el segon amb un xut ras, col·locat i creuat des de la frontal de l’àrea (15’). Juanma, de cap, ha fregat el tercer, però la rematada li ha sortit per sobre del travesser (19’).

El Sant Andreu ja governava el partit sense que el Cerdanyola hagués tingut temps per a situar-se sobre la gespa. L’equip de Mikel Azparren ha dominat la pilota, movent-la i amagant-la, sense deixar que l’equip vallesà pogués fer mal a l’àrea de Segovia. Sergi Garcia ha tingut el tercer a les seves botes després de recuperar i conduir fins dins l’àrea, però Del Río ha evitat el gol posant el peu (26’).

Els andreuencs han continuat pressionant i cercant el tercer, que ha arribat abans del descans. Josu ha penjat una falta a l’àrea i Noguera, al segon pal, ha volgut centrar a la frontal de la petita, però la centrada s’ha desviat i s’ha convertit en gol (40’). Amb una renda de tres gols d’avantatge, el Sant Andreu ha marxat al vestidor amb el partit pràcticament sentenciat.

La segona meitat ha estat de tràmit. Els quadribarrats han intentat ampliar l’avantatge, però el gol s’ha resistit. Una rematada alta de Dani Guerrero i un xut de Josu blocat per Del Río (63’) han estat les primeres oportunitats, mentre l’àrbitre no xiulava un penal clar a l’àrea visitant. Del Río ha negat el gol a Josu després d’un contracop rapidíssim dels quadribarrats (70’). Óscar, de cap, ha tingut també l’opció de marcar un segon gol, però el bot ha permès que el porter tingués temps de blocar (77’).

Abans d’aquesta jugada, el Narcís Sala ha ovacionat Ton Alcover, que ha reaparegut després de quatre mesos allunyat de la gespa per lesió. El migcampista ha tingut un quart d’hora per a començar a agafar ritme de competició de cara a la recta final de temporada.

El triomf ha permès que el Sant Andreu dormís en quarta posició, però ara ja ocupa la cinquena plaça després del triomf de l’Horta davant el Vilafranca per 2 a 0. El pròxim partit també serà al Narcís Sala, dijous vinent a les 20:00h contra el Castelldefels.

Crònica | UE Sant Andreu
Fotografia | Judit Andreu

1 Comentari

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Esports

Vés a dalt