El diari independent de Sant Andreu de Palomar

En marxa la Vll Fira d’Economia Solidària

Economia

La setena edició de la Fira d’Economia Solidària s’ha inaugurat aquest divendres a la Fabra i Coats i estarà oberta al públic fins al proper diumenge. Organitzada des de la Xarxa d’Economia Solidària de Catalunya, la FESC és l’espai on es projecten les experiències d’empreses catalanes dedicades a l’economia social. Enguany, l’eix temàtic del certamen serà la concepció de les sobiranies.

 

Aquest esdeveniment anual recull propostes de productes i serveis indispensables per la vida quotidiana de les persones, com ara l’habitatge, la formació i l’educació o l’alimentació. En aquest sentit, cal destacar que l’objectiu de la FESC és fer reflexionar als visitants sobre les posibilitats actuals d’implementar un nou model econòmic. Enguany, el repte se centrarà en tres grans eixos encarats des de la sobirania social: la gestió dels recursos, l’econòmica i la relacional.

D’entrada s’ha de posar de relleu que el late motiv de l’esdeveniment defensarà la independència dels recursos bàsics: una sobirania alimentària, energètica, residencial i tecnològica. A més, l’organització també proposarà la gestió pública dels serveis essencials i la lluita contra la mercantilització dels sectors culturals, educatius i els de les relacions entre les persones.

Edició del 2017 / XES
Edició del 2017 / XES

Per últim, destacar que totes les activitats són gratuïtes excepte el sopar de la Nit de l’Economia Solidària. El preu serà de 10 ecosols (la moneda pròpia de la FESC) i tindrà un aforament màxim de 400 persones.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Economia

Vés a dalt