El diari independent de Sant Andreu de Palomar

LaBú Teatre estrena al SAT! l’exitós espectacle ‘Bianco’

Cultura

Després d’un any de recorregut per grans ciutats com Londres o París, LaBú Teatre torna a Barcelona amb el seu primer treball, “Bianco”. L’espectacle, conegut com a una gran obra de poesia visual, parla de l’acceptació del canvi i del cicle de la vida: de com els humans s’han d’adaptar a noves situacions per deixar enrere els seus records i evolucionar.

Banner Ajuntament 300x250
 

De fet, LaBú Teatre és una jove companyia amb un talent creatiu que es basa en la creació de quadres visuals en moviment que transmetin al públic estats de lleugeresa i llibertat a través de la plasticitat, les textures i la música. No només és la representació de la creativitat, sinó també un projecte d’investigació d’atmosferes i paisatges visuals, transformant simples materials en objectes més enllà d’extraordinaris.

La representació, considerada com la culminació de 15 anys de trajectòria del treball artístic de l’Anna Ros i l’Andreu Sans Cal, ha rebut en menys d’un any, des de premis nacionals, fins a guardons a escala internacional com el del Festival FITC. Un espectacle visual, poètic i amb una tècnica delicada que combina els titelles, la dansa, els objectes i la música.

La trama de 'Bianco' arriba a Sant Andreu / LABÚ TEATRE
‘Bianco’ arriba a Sant Andreu / LABÚ TEATRE

Pel que fa a l’obra, “Bianco” és la història d’una noia que treballa en un antic hostal i que rep la visita inesperada d’un entranyable viatger. Ell la convidarà a obrir les portes i finestres del seu cor. Una trobada especial que conduirà la protagonista cap a una nova manera de veure la vida.

La funció, està disponible al SAT! des del passat 20 d’octubre amb un preu de 9’50 euros per entrada, i continuarà amb vàries mostres els següents dies: 21 octubre 1, 3, i 4 novembre.

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt