El diari independent de Sant Andreu de Palomar

referendum sant andreu DGM

Jornada commemorativa a les escoles per l’1-O

Societat

Aquest diumenge els col·legis electorals del passat 1 d’octubre acolliran tota una sèrie d’activitats per retre homenatge a la mobilització popular que va provar de defensar el referèndum. A més, també hi ha prevista una marxa que visitarà aquells centres educatius que van patir les actuacions de la Policia Nacional. Totes les activitats estan coordinades per la Plataforma 1 d’Octubre del Districte de Sant Andreu.

 

En el cas de l’Escola Molí de Finestrelles (antic Sant Pere Nolasc), se celebrarà la 2a Festa de la Tardor Solidaria. Des de les 10:30 hores fins a les 15:45 hores les persones que van defensar el punt de votació duran a terme diferents tallers a les portes del centre, dedicats a fer llaços grocs, xapes o murals amb les fotografies que es van fer durant la jornada. A més, també hi haurà un fotomaton, una taula rodona per compartir punts de vista sobre el que va suposar l’1-O i una xocolatada, entre altres activitats.

En el cas de l’Escola Mestre Gibert les famílies prepararan des de les 11 hores del matí fins a les 16:30 hores tota una segona sèrie d’activitats. En el seu cas també han anunciat que a mitja tarda se sumaran a la cercavila programada pel Districte i que visitarà els tres punts que van patir les càrregues policials. A hores de tancar aquest article, aquest mitjà de comunicació no ha rebut cap altra convocatòria d’activitats en la resta centres de Sant Andreu de Palomar on també es va votar.

Per últim, destacar que la marxa sortirà de la Fundació Trinijove (16:30 hores) i anirà fins a l’Escola Estel i l’Institut Joan Fuster. Entremig, la columna també passarà per la plaça d’Orfila a les 17:20 hores, tot i que l’acte central s’ha decidit fer a la plaça del General Moragues de la Sagrera (19 hores).

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt