El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Dani Gómez / ERC

L’expresident d’ERC Sant Andreu, Dani Gómez, deixa el partit

Política

Qui va ser president de la secció d’ERC a Sant Andreu, Dani Gómez, ha decidit donar-se de baixa del partit polític pocs mesos després d’abandonar l’executiva local. Així ho ha deixat palès a través del seu compte de Twitter, en assenyalar que: “Avui [6 de setembre], després de més de deu anys de militància, he sol·licitat la baixa d’ERC“.

 

Segons ha confessat Gómez en diferents piulades, la decisió li rumiava pel cap “des de novembre de l’any passat” i sembla que la gota que ha fet vessar el got han sigut les darreres declaracions del diputat d’ERC a les Corts espanyoles, Joan Tardà. Tal com ha afirmat Tardà, “no es pot resoldre res sense tenir en compte al 50% dels independentistes, i si hi ha algun independentista ingenu o estúpid que cregui que pot imposar la independència sense tenir en compte al 50% dels catalans que no ho són, és evident que està absolutament equivocat“.

Més enllà de generar cert rebombori a les xarxes socials, l’opinió del diputat d’ERC també sembla haver ofès al mateix expresident del Casal Lluís Companys de Sant Andreu. De fet, aquest mateix matí Gómez ha piulat que “seré un estúpid, però tinc la consciència ben tranquil·la… Fins aquí hem arribat“. Més tard, Gómez ha declarat a L’Exprés de Sant Andreu que la seva baixa està motivada per “discrepàncies amb la línia política nacional i falta de motivació personal”.

Tot i això, l’antic responsable dels republicans andreuencs ha volgut donat un “agraïment profund a la secció local de Sant Andreu, amb qui sempre estaré en deute”. S’ha de tenir en compte que van ser aquests qui el van escollir president el 10 d’octubre del 2016 per fer el relleu a Albert Castellanos, actual secretari general del departament de la Vicepresidència i d’Economia i Hisenda del Govern de la Generalitat. Posteriorment, el passat 30 de gener Gómez va ser rellevat de la primera línia pel conseller del partit a Sant Andreu, Carlos R. Escuredo.

Fotografia | L’expresident d’ERC a Sant Andreu, Dani Gómez / ERC SANT ANDREU

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Política

Vés a dalt