El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Columna de Sant Andreu de Palomar durant la vaga general del passat 3 d'octubre / COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

Així se celebrarà la Diada de Catalunya a Sant Andreu

Societat

Tot i que la Diada de Catalunya és l’11 de setembre, a Sant Andreu de Palomar l’assenyalada data es tornarà a celebrar la tarda del 10 de setembre amb tota una sèrie d’actes institucionals i culturals. En aquest sentit, la mateixa celebració serà a les 17:45 hores a la plaça de les Dones de la Motor Ibèrica, just a tocar de la Parròquia de Sant Andreu de Palomar.

 

Serà en aquest punt on es tornarà a dur a terme l’acte commemoratiu i l’ofrena floral a la capella dels Segadors. L’acte serà presentat per l’historiador del Centre d’Estudis Ignasi Iglésias, Pau Vinyes, qui més tard donarà pas a la lectura de l’actriu andreuenca Carme Abril. En aquest cas, la reconeguda intèrpret llegirà l’escrit que ha fet Oriol Junqueras, també fill de Sant Andreu de Palomar.

Posteriorment hi haurà els parlaments de les autoritats i l’Orfeó L’Eco de Catalunya prendrà el relleu més musical. Per tal de cloure l’acte, els representants polítics i de la societat civil faran l’ofrena floral a la Capella dels Segadors i els trabucaires de l’Escamot de la Santíssima Trinitat i de la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu posaran el punt final a aquest primera part d’activitats.

Ja a les 18:30 hores a la plaça de Can Fabra, el Foment Sardanista Andreuenc i l’AVV de Sant Andreu de Palomar organitzaran una ballada de sardanes a càrrec de la Cobla Ciutat de Terrassa. Per últim, assenyalar que en cas de mal temps, la ballada es traslladarà sota les voltes del Mercat de Sant Andreu.

Fotografia | COLECCIONISTAS DE MOMENTOS

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt