El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La piscina de l'Ignasi Iglésias, ara ja plena de runa / DGM

L’antiga piscina de l’Ignasi Iglésias surt a la llum

Societat

Com si es tractés d’un jaciment arqueològic, les obres d’ampliació de l’Escola Ignasi Iglésias han fet aflorar l’antiga piscina que acollia el pavelló (ja enderrocat). De fet, alguns testimonis han explicat a L’Exprés de Sant Andreu que quan van aixecar tota la superfície de les pistes de bàsquet del Sant Joan de Mata, els obrers es van trobar amb tota la piscina, incloses les rajoles que delimitaven els carrils.

Banner Ajuntament 300x250
 

Cal tenir present que aquest equipament esportiu va ser una referència de la zona nord de Sant Andreu de Palomar. Si més no, a la dècada dels anys 90 va ser clausurada i fins anys més tard no es va dotar d’un nou ús al pavelló. Tal com recorda el president del Sant Joan de Mata, Xavi Gol, les noves pistes van ser inaugurades el maig del 1999, després d’una reforma low cost de la instal·lació.

Al cap i a la fi, el rentat de cara va suposar poca cosa més que instal·lar la nova superfície sobre el forat de la piscina i crear un vestidor pels àrbitres. Tota la resta d’elements (grades, vestidors, sala de calderes, etc.) eren els mateixos que abans utilitzaven els nedadors, recorda Gol. Fins i tot i com a curiositat, els límits del camp de bàsquet coincidien amb els de la piscina.

Fotografia | La piscina de l’Ignasi Iglésias, ara ja plena de runa / DGM

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt