El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Els veïns i veïnes tindran u espai per fer el vermout a les Casernes / WALDOPEPPER

Cervesa i música en directe a la terrassa de l’Ateneu l’Harmonia

Cultura

Per aquest dissabte des de les 17 hores fins a les 22 hores, l’Ateneu l’Harmonia proposa un pla d’allò més musical per a tots aquells veïns i veïnes que no marxin de Sant Andreu. Amb la terrassa situada a l’exterior com a platea de la Fabra i Coats, i unes cerveses per condimentar la jornada, els grups juvenils que han residit als bucs de l’ateneu posaran el fil musical a l’espai fabril.

 

De fet, els conjunts porten des del passat setembre formant-se mitjançant la convocatòria artística batejada amb el nom de ‘08030 creART‘. Una convocatòria que ofereix espais de creació de manera gratuïta a persones joves per tal que desenvolupin els seus projectes artístics a Sant Andreu de Palomar.

Al cap i a la fi, la convocatòria té com a finalitat el suport, la promoció i l’estímul de la creació artística entre la població jove. En aquest sentit, destacar que els grups participants del primer concert de demà seran El último mono, Istari, Voël, Danny’s Choice i Rebombori.

Fotografia | WALDOPEPPER

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt