El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Violador esposat / ARXIU

A judici el presumpte violador de Sant Andreu

Societat

El proper dijous 31 de maig començarà el judici contra Andrés Felipe G. L., l’home que presumptament va violar a una dona en un portal del Districte de Sant Andreu el passat 25 de maig de 2016. Tal com assenyala l’escrit de la Fiscalia, l’autor hauria abordat a la víctima de matinada i li hauria col·locat un ganivet de cuina de 15 centímetres a l’esquena. Tal com publiquen diversos mitjans, per tal de no despertar l’alarma entre els veïns i veïnes, l’individu l’hauria amenaçat de mort si començava a cridar.

 

Si bé en un principi l’home només li va demanar el mòbil, posteriorment la va obligar a anar fins a un portal. Ja arribats en aquell punt, l’acusat li hauria etzibat un cop de puny a la cara i posteriorment la va agredir sexualment mentre mantenia el ganivet al seu coll. Tot plegat, amb la mateixa amenaça anterior: si cridava, la mataria. Finalment la dona li va poder treure-li el ganivet després de forcejar amb ell i aquest va acabar fugint. A l’estona els agents policials el van acabar detenint amb un altre ganivet de cuina de 20 centímetres.

Ara la Fiscalia demana una condemna de 24 anys de presó i cinc més de llibertat vigilada per un delicte d’agressió sexual amb penetració, robatori amb violència i intimidació i lesions amb arma. A més, el Ministeri Fiscal exigeix que indemnitzi a la víctima amb 3.000 euros. El judici es durà a terme a la secció 21 de l’Audiència de Barcelona.

Fotografia | ARXIU

Tags:

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt