El diari independent de Sant Andreu de Palomar

L’afició catapulta a la UE Sant Andreu a 2a B

Societat

El Narcís Sala de les grans ocasions; el Narcís Sala que fa poble. Avui l’afició ha tornat a ser, més que mai, el jugador número 12. L’alè de la grada sobre el clatell dels andalusos ha ajudat al fet que la UE Sant Andreu tornés a superar a l’Antequera CF. Aquest cop amb un nou 1 – 0 que si se suma al resultat arrencat al partit d’anada (1 – 0), fa que els andreuencs es presentin a la següent ronda d’ascens a 2a B amb la porteria imbatuda.

 

Que el primer gol quadribarrat hagi arribat al matiner minut 2 ha carregat de moral al conjunt de la senyera. La internada per la banda dreta de Llamas rematada per Josu no ha fet més que encendre una grada que s’ha mantingut incombustible durant els 90 minut. Un esperit, però, que sobre el terreny de joc s’ha trossejat per períodes al llarg de la primera part.

Si bé el gol inicial ha disparat l’intensitat dels quadribarrats, a la mitja hora el conjunt malagueny s’ha refet sobre el terreny de joc. Un domini de la pilota, però, que només s’ha traduït en una arribada de perill ben salvada per la sacrosanta mà de Segovia, MVP del matx. Al cap i a la fi, tant la línia defensiva com l’arquer han fet de l’àrea local un fortí inaccessible pels verdiblancs, els quals només han pogut provar-se tímidament des de la llarga distància.

A diferència de la primera, la segona part no ha tingut cap dominador clar. De fet, la tensió s’ha apropiat de l’enfrontament i cap dels dos conjunts han aconseguit finalitzar les jugades fins que al minut 20 s’ha trencat el partit. L’expulsió de Ton Alcover per empentar un rival (qui anteriorment l’havia agredit, però que no ha apreciat l’àrbitre canari) ha disparat les revolucions al Narcís Sala.

Uns decibels que han arribat al seu clímax quan Segovia s’ha tornat a fer gegant sota pals. Després que l’àrbitre assenyalés un rigorós penal que ningú ha acabat d’entendre, el número 13 de la UESA ha posat punt final a totes les esperances dels andalusos. L’aturada de la pena màxima ha sigut la cirereta de tota una eliminatòria brillant a nivell defensiu. De fet, l’Antequera no ha deixat d’encarar la porteria andreuenca, però els quadribarrats a cada minut que passava s’han anat sentint més còmodes amb un joc purament italià.

Finalment, i després d’un temps afegit interminable, l’àrbitre ha assenyalat el camí als vestidors del partit i pràcticament l’inici de la festa. Amb invasió de camp inclosa, afició i jugadors no s’han pogut estar de celebrar plegats que ja tenen el bitllet a la butxaca per presentar-se a la següent ronda d’ascens a 2a B.

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt