El diari independent de Sant Andreu de Palomar

Objectiu: fer del Narcís Sala un fortí de quadribarrats

Societat

Fer del partit de tornada un espectacle. Aquesta és la intenció de la UE Sant Andreu, que aquest proper diumenge tornarà a jugar contra l’Antequera CF. Serà a partir de les 19 hores quan l’equip de la senyera provarà d’acreditar el bitllet d’accés a les semifinals del play-off a 2a B. El resultat a terres andaluses per ara els somriu: 0 – 1 van guanyar al camp rival. Tot i això, des del club no volen confiar totes les seves cartes en el resultat favorable i ara centren les seves energies a convertir el Narcís Sala en un fortí de quadribarrats.

 

Per tal de complir l’objectiu, l’entitat ha posat en marxa tota una campanya en la qual fins i tot participen els components del futbol base. Més enllà de ser diumenge els jugadors número 12, entre ells han organitzat un concurs en el qual cada conjunt ha dissenyat una pancarta. La guanyadora serà la que tenyirà tota la grada des del moment en què els jugadors saltin sobre la gespa.

Tot plegat, per aconseguir que l’estadi presenti una de les seves millors gales. Fer que el Narcís Sala torni a ser el de les millors ocasions. Per aquest motiu, la UE Sant Andreu i la Coordinadora Andreuenca han sumat esforços per organitzar alhora una ‘Fan Zone’ per a tots els aficionats. La instal·lació s’ubicarà diumenge a l’aparcament del coliseu andreuenc des de les 11 hores i s’allargarà fins a l’arribada dels jugadors, prevista cap a les 17:30 hores.

El club vol vestir el Narcís Sala amb una de les seves millors gales / UE Sant Andreu
El club vol vestir el Narcís Sala amb una de les seves millors gales / UE Sant Andreu

Què hi trobaran els aficionats del club? Música, un futbolí humà, una botifarrada popular per tres euros i servei de bar. Resulta destacable que els beneficis es destinaran a ‘tifos’ i a finançar el pròxim desplaçament si el Sant Andreu accedeix a la segona eliminatòria. Per últim, recordar els preus de les entrades, ja que el carnet de soci no dóna accés a aquest partit i també queden anul·lades totes les acreditacions i passis de temporada. A més, tampoc hi haurà invitacions.

PREUS SOCIS
Tribuna: 15 euros
General: 5 euros
Gol Nord: 3 euros
Futbol Base: el nen/a gratuït i cada pare/mare 5 euros

PREUS NO SOCIS
Tribuna: 15 euros
General: 10 euros
Gol Nord: 5 euros
Afició Antequera: 7 euros (Gol Sud)

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Societat

Vés a dalt