El diari independent de Sant Andreu de Palomar

La Fira del Disc Indpenedent - Harmónica tornarà a la Fabra i Coats / Bethous - Flickr

Els fans de la música independent se citen a la Fabra i Coats

Cultura

Aquest 9 de juny torna la Fira del Disc Independent – Harmònica a la Fabra i Coats. Si bé l’any passat centenars de persones van visitar l’espai, cal remarcar que en aquesta 4a edició l’Harmònica comptarà amb la col·laboració del BIS Festival (Barcelona Independent Sessions); un atractiu que segurament servirà per arrossegar encara més visitants fins al recinte fabril.

 

L’Harmònica és considerat com un espai de trobada entre tots els agents musicals com: editors, discogràfiques, músics, autors…  sense oblidar evidentment al públic. Enguany l’organització ha decidit canviar la ubicació del seu esdeveniment a la Fàbrica de Creació de Fabra i Coats, després que les anteriors edicions es duguessin a terme a l’Espai Josep Bota. La fira començarà al voltant de les 11 hores del matí de dissabte, fins a les 20 hores al vestíbul de la fàbrica.

Serà a partir de les 20h quan els bafles comencin a sonar amb els grups convidats pel BIS Festival. Entre els noms que faran ressonar la sala de les columnes de la Fabra i Coats, destaquen: Melenas, Templeton i Caliza (les entrades ja estan disponibles al seu portal web). En paral·lel, posar de relleu que qualsevol segell discogràfic està convidat a participar en l’esdeveniment de forma completament gratuïta. Tal com ha comunicat l’organització, ells s’encarregaran de proporcionar totes les infraestructures necessàries.

Per últim, revelar que la Fira del Disc Independent ja compta amb la participació confirmada de més de 20 segells musicals com: Snap! Clap! Club, Discos Ledris, Lafonoteca Barcelona, Polvorosa, La produktiva Records, Aloud Music, Famèlic, La Nada colectiva, Discos de Kirlian, Valmusik, Aiguamoll Records o El Forat Records, entre d’altres, com No Me’n Records, El Genio Equivocado o Hidden Track Records.

Fotografia | Bethous – Flickr

Deixa un comentari

El teu correu no es publicarà.

*

Últimes notícies de Cultura

Vés a dalt